4.9.2012

lisää tunteja vuorokauteen!

Uskokaa tai älkää, mutta täällä on sit koulut aloteltu taas kerran! Eilinen ja tää päivä on ollu ihan hulinaa: liian paljon uutta asiaa ja faktaa, liian paljon uusia ihania ihmisiä joihin tutustuu ja tietysti paaaljon ohjelmaa! Eilen illalla tulin ennen kymmentä kotiin ryhmäytymisillasta ja huomenna koulun jälkeen on kaupunkisuunnistusta ja bailausta. Lisäks oon tosi stressaantunu ku kone jumittaa, en ymmärrä miten kaikki luennot menee ja pitäs ilmotella töihin millon pääsen tulemaan tekee vuoroja. Ainoo ongelmahan on vaan se, että en itekkään tiiä millo sitä koulua on ku koko ajan tulee uusia ilmotuksia ja menoja ... että moro :--D. Saa kertoo avuttomalle fuksille neuvoja selvitä alkupaniikista ?! Nii ja niitä postauksia tulee ehkä parin viikon päästä kun saan taas tän arjen rullaamaan..

Lotta

2 kommenttia:

Kartysa kirjoitti...

Hei ota rennosti, päivä kerrallaan ja korvat höröllä! Entisenä tutorina voin luvata, että noita infoja tulee monesti ja lähestulkoon 85% on ihan hukassa. Jos ei useempiki. Nauti!

Ansku ja Lotta kirjoitti...

kärty, joo aamulla kaikki oliki jo taas vähä selvempää ja huomas taas et oon vaan tällane mahoton stressaaja :--D! hihi kiitti :)

Lotta